Game and Gun

Vi tilbyder

Vitilbyder

Hos os handler det om håndværket..

Det er gennemgående lige fra fremstilling af skæfter, graveringer, bøssemagerarbejdet og våbentilpasningen – det er det særligt gode håndværk. Det sammen med en ekstraordinær god service, er de grundlæggende værdier hos Game & Gun. 

Vi tilbyder en vifte af services man ikke finder mange andre steder hverken i Danmark eller i vores nabolande. Vi har samlet de grundlæggende våbenhåndværk – Skæftemager, Bøssemager og Gravør under ét navn og fokusere på kvalitet og service.   

Fokus på håndværket er også bærende for de våben vi sælger. Vi ønsker ikke, at sælge flest våben eller til billigste pris. Vi ønsker, at sælge våben af særlig god kvalitet som vi kan stå inde for og som skaber værdi både i form af ejerglæde og investering.

Vi yder en service der er “second-to-none” og vi sætter en meget stor ære i, at være betroet de opgaver vi bliver, af vores kunder.  

 

Kontakt

Game & Gun

Er beliggende i Alslev 20 min. kørsel syd for Køge og 60 min. kørsel syd for København. Vores Showroom og Værksted er kun åben efter aftale, kontakt os for at booke en tid.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld vores nyhedsbrev