Game & Gun

Skydeinstruktion Rifler

Hunters Game 

Hunters Game er en skydebiograf, der henvender sig både til dedikerede jægere, jagt- og skytteforeninger, der ønsker at træne deres færdigheder.

På den indendørs skydebane skyder du med skarpt fra individuelle båse mod et 9 meter bredt filmlærred. Der er over 400 film at vælge imellem – alt fra den afrikanske savanne til en grøn forårsskov i Danmark, især vildsvinejagt er populært.

Der er derudover mulighed for, at erhverve sig bevis for aflagt elgmærke-prøve.

Træn med dit nye riffelskæfte – Live!

Game & Gun opfordrer til altid, at træne så meget som muligt med sit våben – for at opnå den bedste skydning, for vildet og for dig. Derfor har Game & Gun indgået samarbejde med Hunters Game i Albertslund, som tilbyder professionel skydeinstruktion i de bedste rammer og til alle tænkelige jagtsituationer.

Alle vore skæfter til rifler, højere end Grade 3, inkluderer én times skydeinstruktion* hos Hunters Game i Albertslund ved København.

Hos Hunters Game kan du træne “live” med dit nye skæfte med skarp ammonition på én af biografens 400 forskellige film, hvor selv den dygtigste skytte bliver udfordret på skydeevnerne.

*Instruktion er excl. forbrug af patroner.
Kontakt

Game & Gun

Er beliggende i idylliske Alslev 20 min. kørsel syd for Køge og 60 min. kørsel syd for København. Vores Showroom og Værksted er kun åben efter aftale, kontakt os for at booke en tid.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld vores nyhedsbrev