Game and Gun

Opmåling & Gunfitting

Dit våben skal passe til dig..

Det er den første og måske den væsentligste forudsætning for, at blive en dygtig skytte. Det gælder både haglvåben og rifler, men i særdeleshed haglvåben. Med haglvåben skyder vi i lang overvejende flest situationer til bevægelige mål og “peger” i stedet for, at sigte som vi gør med en riffel. Det betyder, at øjet skal kigge derhen hvor haglvåbnet peger uanset hvordan vi monterer/skuldre våbnet, for vi har ikke tid til, at sigte inden vi skyder til måle

Er det nu også så vigtigt, at få tilpasset sit skæfte?

Der findes kun et svar og det er JA! En god parallel er følgende spørgsmål; Hvad er det første du gør, når du sætter dig ind i en ny bil?.. Du retter indstillingerne på sædet, rattet og spejlene – fordi en anden har siddet der før dig og fordi i med meget stor sandsynlighed ikke er lige høje/lave eller sidder behageligt på samme måde. Det er fuldstændig det samme med et våben og et skæfte.

Skæfter er konstrueret ud fra et standart mål på en mandlig skytte, (så er du kvinde der læser dette er der allerede meget der skal gøres for, at skæftet og dermed våbnet, passer til dig) og vi er som bekendt meget forskellige af fysik. Standart mål på en haglbøsse i dag er en aftrækkerlængde på 37,5cm, og et cast (drejning af midterlinjen på ryggen af skæftet i forhold til sigtelinjen) på +2/3 mm (der er flere væsentlige mål på et skæfte herunder drop, pitch og offset) Det er et udmærket udgangspunkt for, at tilpasse et skæfte, men det er et målsæt der i virkeligheden ikke passer nogen 100% og det skal et skæfte.

Game & Gun tilbyder opmåling og tilpasning af skæfter således, at skæftet og dermed våbnet passer fuldstændig til din fysik og ikke mindst også til din skydestil uagtet om du er jæger eller sportsskytte.

Vi laver skæfter til mest krævende sportsskytter inden for Compak Sporting, Trap, Skeet og Jagtskydning og har igennem de seneste 5 år lavet skæfter til flere topskytter i Danmark. Vi samarbejder med Rizzini Danmark v/ CNH Gun Import og Perazzi/Zoli v/ The Gun Room og assistere med både opmålinger samt skæftearbejde til deres kunder.

Rigtig mange jægere skyder med våben som aldrig er blevet tilpasset til deres mål eller skydestil

Vi hjælper dagligt jægere med, at tilpasse deres skæfter og dermed blive “et” med deres våben. Et skæfte der passer eliminere både en meget stor andel af de forbi-skud også en del anskydninger som vi alle oplever. Dermed giver et våben der passer ikke blot en meget større selvsikkerhed og fornøjelse ved jagten, det betyder også, at vi mere ansvarligt kan afgive skyd til de dyr vi jager.

 

Book en personlig opmåling/gunfitting, alene eller som par/hold og oplev en helt anden glæde ved, at skyde og gå på jagt.

Kontakt

Game & Gun

Er beliggende i Alslev 20 min. kørsel syd for Køge og 60 min. kørsel syd for København. Vores Showroom og Værksted er kun åben efter aftale, kontakt os for at booke en tid.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld vores nyhedsbrev