Game and Gun

Holts Auctioneers

Køb og sælg hos verdens største våben auktionshus

Holts er med sine 4 årlige live auktioner og med ca. 800 lot numre pr live auktion, verdens største våbenauktionshus. På Live auktionerne som er de primære auktioner, finder du de fineste og bedste våben. Disse er både af nyere og ældre dato. 

Udover live-auktionerne afholders der “Sealed bid Autions” hvor man afgiver ét max bud +salær på det lot nr man er interesseret i. Dette er også en spændende auktionsform og her finder du typisk de mere almindelige og prisbillige våben samt tilbehør.      

Game & Gun er repræsentanter for Holts Auctioneers Ltd i Danmark. Vi bistår i alle henseender vedr.  vurdering, køb, salg samt transport både til og fra Holts.

 

JFUdxJXw (1)

Vi afholder løbende vurderingsarrangementer rundt om i landet op til de 4 årlige Holts Auktioner, som altid er i hhv. marts, juni, september samt december.

Vi er hvis muligt, også fysisk til stede ved auktionerne og vil således kunne kigge nærmere på lot nr af særlig interesse inden der afgives bud ligesom vi vil kunne byde for dig på selve auktionen.

Salær

Købssalær på Holts er 25% indtil £100.000 og 20% på beløb over £100.000 

Salgssalær er 15%

Købs- og salgssalær bliver pålagt UK moms som er 15% af 

Holts og BREXIT

BREXIT har bestemt gjort det besværligt at handle mellem EU og UK. Dog ikke mere end der stadigvæk kan gøres en rigtig god handel både ved, at sælge og købe på Holts. Vi har gjort det simpelt, at navigere i i de nye regler her:

Det er som udgangspunkt kun køb af våben og effekter på Holts der er berørt af BREXIT som dansk kunde.

Herunder følger den tekniske forklaring på hvad BREXIT betyder for køb af vare på Holts, dog vil vi bede dig om, at være opmærksom på om der er et lille EU-Mærke på den vare/lot du er interesseret i på auktionen. Lots med EU-mærke, vil nemlig ikke blive pålagt moms ved import til Danmark

Herunder er hvorfor: 

Told – UK og EU har indgået en toldaftale

Alle varer der indføres fra UK, men som ikke er produceret i UK bliver pålagt told. Tolden er 3,86% af købssummen og tolden bliver efterfølgende pålagt moms.

Dog bliver der ikke pålagt told hvis varen er produceret i UK. Dvs. Hvis du fx køber en Purdey haglbøsse som bekendt er produceret London, vil der ikke blive pålagt told .

Moms – Alle varer fra UK pålægges DK moms

Som udgangspunkt vil alle varer der kommer ind i EU blive pålagt moms, dette gælder også fra UK. Dog gælder undtagelsen om “Re-import af EU varer” hvis varen for nyligt (inden for 3 år) kommer fra et EU land.

Det betyder, at hvis en vare bliver indleveret hos Holts fra et EU land og solgt til en kunde fra et andet EU land, vil varen ikke blive pålagt moms. (Dette skal naturligvis kunne dokumenteres, og det kan det altid med våben)

Er våbnet i mellemtiden ikke indleveret hos Holts fra en EU kunde med en UK eller anden ikke EU borger, vil varen blive pålagt moms.

Kontakt

Game & Gun

Vi er beliggende i Alslev 20 min. kørsel syd for Køge og 60 min. kørsel syd for København. Vores Showroom og Værksted er kun åben efter aftale, kontakt os for at booke en tid.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld vores nyhedsbrev