Game and Gun

Skæftemager

Håndværk i ordets fineste betydning

Game & Gun tilbyder håndbyggede skæfter til alle typer jagt- og sportsvåben, både haglvåben og rifler. Vores dygtige skæftemagere har mere end 35 års erfaring med håndbyggede skæfter, både til klassiske sidelåsvåben som fx Holland & Holland, Boss, Purdey etc. og til moderne sportsvåben som fx Perazzi, Browning, Beretta, Kemen, Zoli, Rizzini mfl.

Udover fremstilling af nye bag- og forskæfter tilbyder vi også;

Renovering – Slibning af ridser og hakker, Toning af træets fave, Håndpolering med engelsk olie til “Best Gun” finish samt, at lave netskæringer.

Tilpasning – Forlængning, Afkortning, Drejning/Bukning, Bagkappearbejde herunder også læderbetrukne bagkapper og Silverpads, montering af justerbar kindpude/ryg.

Reperationer – Alle former for reperationer, også ved gennemgående brud af på et skæfte tilbyder vi limning og stiftning af skæftet.

Processen når du skal have lavet et nyt skæfte:
Efter en personlig opmåling udfra princippet om “hvordan du håndtere et våben” og ikke et teoretisk mål, finder vi dine præcise og personlige skæftemål.

Herefter udvælges netop det stykke skæftetræ du ønsker dig, i blandt vores store udvalg af skæftetræ. Vi er altid leveringsdygtige i træ fra “standart grade” til “grade 10” og “exhibition grade” og har altid flere end 200 stykker træ, at vælge i mellem.

Du vælger selv om dit nye skæfte skal være med pistolgreb, swanneck eller engelskskæfte og om der evt. skal laves et matchende forskæfte alt efter om det er et haglvåben eller riffel der er tale om.

Vi står selvfølgelig på mål for “vores mål”
Ved fremstilling af skæfter højere end grade 6, inkluderer vi altid en times skydeinstruktion af enten Jesper Dellgren på Jagtskydeskole Sophienholm ved Tølløse eller Rasmus Bjergegaard, Bjergegaard Shooting Service på skydebanerne i Brande, Givskud og Ulfsborg. Med en personlig skydeinstruktion sikre du, at du bliver bekendt med dit nye skæfte, på bedste vis og du får også landets bedste skydeinstruktøre til, at dobbelttjekke om vores mål passer.

Vi glæder os til, at høre om dine ønsker til et nyt skæfte

Kontakt

Game & Gun

Er beliggende i Alslev 20 min. kørsel syd for Køge og 60 min. kørsel syd for København. Vores Showroom og Værksted er kun åben efter aftale, kontakt os for at booke en tid.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld vores nyhedsbrev