Fremstilling af skæfter

Håndlavede skæfter med traditionerne i behold

Game & Gun tilbyder fremstilling af skæfter til alle typer jagt- og sportsvåben, både haglvåben og rifler. Vores dygtige skæftemager har mange års erfaring og er ekspert i specielle skæfter – herunder bla. “glove grip” og finger udskæring.

Efter evt. personlig opmåling, udvælges netop det stykke skæftetræ du ønsker dig, i blandt vores store udvalg af skæftetræ. Vi er altid leveringsdygtige i træ fra “standart grade” til “grade 10” og “exhibition grade”.

Du vælger selv om dit nye skæfte skal være med pistolgreb, swanneck eller engelskskæfte og om der evt. skal laves et matchende forskæfte alt efter om det er et haglvåben eller riffel der er tale om.

Ved fremstilling af skæfter højere end grade 3, inkluderer vi altid en times skydeinstruktion af Jesper Dellgren på Jagtskydeskole Sophienholm ved Tølløse. Jesper Dellgren er ubetinget én af Skandinaviens dygtigste skydeinstruktører, og sikrer at du bliver bekendt med dit nye skæfte, på bedste vis.

Ved skæfte til din riffel kan dit gamle skæfte kopieres, til en højere kvalitet træ – eller der kan fremstilles et skæfte med nogle helt andre specifikationer. Fx tilbyder vi at lave træskæfte til Blaser R93 Professional. Ved fremstilling af skæfter højere end grade 3, inkluderer vi altid en times skydning i Hunters Game Skydebiograf.

Vi laver naturligvis også ændringer i eksisterende skæfter.

Fortæl os om dine ønsker til et nyt skæfte.

Hos Game & Gun fremstiller vi alle former for skæfter